Commisioning robotcel met PLC aansturing periferie (banen, pickpoint, etc)(IBS Zwitserland)

CSi Palletising (onderdeel van CSi industries B.V.) levert state-of-the-art oplossingen voor het stapelen, invoeren, verpakken en palletiseren van blanks en afgewerkte producten, En verzorgt voor complete post press automatisering. Voor meer informatie over CSi palletising klik hier.

Ter ondersteuning voor een project van CSi palletising zijn wij opzoek naar een Robot engineer die ook de opstart van de productie zal begeleiden .

Het project omvat het plaatsen van een Robotcel  met PLC aansturing periferie (banen, pickpoint, ect). Om dit project tot een succes te maken zijn wij opzoek naar een Robot engineer met kennis en ervaring van FANUC (KAREL prog. omgeving) en ervaring met inbedrijfstellen. Daarnaast is tevens kennis en ervaring van logistieke systemen en/of palletiseersystemen is een pre.

Montage en het programmeren van het de robotcel  is nog in volle gang in Cluj-Napoca (Roemenië). Hier zal je dan ook de eerste periode bij aanwezig zijn. De Robotcel zal inbedrijfgesteld worden op locatie in Zwitserland. Mocht je interesse hebben in dit project of andere projecten van CSi Industrie B.V. dan kan je contact met ons opnemen d.m.v. de rode button rechts. Ben je een leverancier dan bevindt zich extra informatie hier.

Locatie:

Meer weten?

Geïnteresseerd in dit project?
Neem contact met ons op!