Commissioning periferie robotcel (Pallettransport, material handling)(IBS Amerika)

CSi Palletising (onderdeel van CSi industries B.V.) levert state-of-the-art oplossingen voor het stapelen, invoeren, verpakken en palletiseren van blanks en afgewerkte producten, En verzorgt voor complete post press automatisering. Voor meer informatie over CSi palletising klik hier.

Ter ondersteuning voor een project van CSi palletising zijn wij opzoek naar een Commissioning engineer die ook de opstart van de productie zal begeleiden .

Het project omvat een palletiseer systeem met een PLC voor pallettransport en material handling. Om dit project tot een succes te maken zijn wij opzoek naar een Commissioning engineer met kennis en ervaring van Allen Bradley ControlLogix / Rslogix5000. Daarnaast is tevens kennis en ervaring van logistieke systemen en/of palletiseer systemen is een pre.

Engineering en het programmeren van het palletiseer systeem heeft al reeds plaat gevonden in Nederland. Het palletiseer systeem moet getest en inbedrijfgesteld worden in Amerika. Mocht je interesse hebben in dit project of andere projecten van CSi Industrie B.V. dan kan je contact met ons opnemen d.m.v. de rode button rechts. Ben je een leverancier dan bevindt zich extra informatie hier.

Locatie:

Meer weten?

Geïnteresseerd in dit project?
Neem contact met ons op!